Index Vakbarát Hírportál

A pokoli hotel lakói megemlegetik ezt az éjszakát

2018.06.08. 16:42

A horrorfilmek egyik közkedvelt helyszíne az elhagyatott helyen található, már messziről is gyanús hotel, ahol a főszereplők, valamilyen kozmikus oknál fogva, kénytelenek megszállni egy éjszakára. Egy ilyen, jól ismert létesítmény a helyszíne Drew Goddard (a Ház az erdő mélyén rendezője) legújabb filmjének, a Bad Times at the El Royale-nak. Ősszel érkezik majd a moziba, most érkezett meg hozzá az első előzetes.

 

A történet szerint, ami a 60-as években játszódik, az El Royale nevű, sötét múltú szállodában hét idegen találkozik. Mindegyiküknek van valamilyen titka, amit szeretne elfelejteni. Míg a hotelban vannak, van egy éjszakájuk arra, hogy megváltást nyerjenek, még azelőtt, hogy minden pokolivá válna. A főbb szerepekben olyan színészek láthatóak, mint  Chris Hemsworth, Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson, Jon Hamm, Cailee Spaeny, Lewis Pullman és Nick Offerman.

A filmet a tervek szerint október negyedikén mutatják be Magyarországon, ami egy nappal korábban van, mint a tervezett amerikai premier.

Twitterén Chris Hemsworth már megosztott két képet a filmből, a történet rövid leírásával együtt:

Ne maradjon le semmiről!