Index Vakbarát Hírportál

Először dolgozik együtt Tarantino Al Pacinóval

2018.06.08. 08:52

Csütörtökön beszámoltunk róla, hogy több sztár már nem is fér bele Quentin Tarantino legújabb filmjébe, erre ma a Variety azt írja, hogy Al Pacino is benne lesz a Once Upon a Time In Hollywood című filmben. Ez lesz az első alkalom, hogy Al Pacino és Quentin Tarantino egy filmen dolgozik.

Pacinonak már a szerepe is megvan, ő alakítja Marvin Schwarz amerikai ügynököt, aki a Leonardo DiCaprio által játszott színészt képviseli.  

A Once Upon a Time in Hollywood bemutatóját 2019. augusztus 9-re tűzték ki, Charles Manson LaBianca-gyilkosságának az ötvenedik évfordulójára. A filmet, aminek írója, rendezője és producere is Taratino, nagy várakozás előzi meg, mielőtt elkezdődött volna a film előkészítése a stúdiók a színfalak mögött szinte ölre mentek azért, hogy Tarantino náluk készítse az új filmjét. Végül a Sony lett a befutó. 

A történet 1969-ben játszódik, a hippi korszak csúcsán, természetesen Hollywoodban. DiCaprio egy Rick Dalton nevű tévés színészt játszik, aki már túl van a csúcson. Brad Pitt alakítja Cliff Booth-ot a DiCaprio által játszott színész régi kaszkadőrjét. Egyiküknek sem áll túl fényesen karrierje, de az események középpontjába azért kerülnek, mert Dalton szomszédjában lakik Sharon Tate-t, akit Charles Manson 1969 augusztusában meggyilkolt.

Al Pacinót legutóbb az HBO Paterno című filmjében volt látható, amiről itt írtunk kritikát. Legközelebb pedig Martin Scorsese The Irishman című filmjében lesz látható,Robert De Niroval közösen.

Ne maradjon le semmiről!