Index Vakbarát Hírportál

Lilo és Stitch sem kerülik el az élőfilmes feldolgozást

2018.10.04. 16:43

A dzsungel könyve, A szépség és a szörnyeteg, Az oroszlánkirály, DumboAladdin – néhány azok közül a Disney-mesék közül, amiknek már elkészült, vagy hamarosan elkészül az élőszereplős változata. A Hollywood Reporter információi szerint a 2002-ben bemutatott Lilo és Stitch lesz a következő, aminek elkészítik az előszereplős változatát.

 

Az adaptációt Dan Lin és Jonathan Eirich producerek felügyelik, akik ezek szerint már bizonyítottak a stúdiónál, ők voltak ugyanis azok, akik levezényelték a jövőre mozikba kerülő Aladdint is. Az utóbbi rendezője Guy Ritchie volt és jövő májusban mutatják be az amerikai mozikban.

A Lilo és Stitch egy Hawaii-on játszódó történet arról, hogyan barátkozik össze egy Lilo nevű kislány a véletlenül a Földre került űrlénnyel. Tekintettel arra, hogy nem az anyagilag legsikeresebb Disney-meséről van szó, a Hollywood Reporter megemlíti: előfordulhat, hogy a Disney nem is mozikba szánja a feldolgozást, hanem exkluzív tartalomnak a jövő év végén elinduló streaming szolgáltatójára, amivel a Netflix-szel kívánnak versenyezni.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?