Index Vakbarát Hírportál

Hugh Jackman turnéra indul

2018.11.29. 16:51

Hugh Jackman, az X-Men filmek Farkasa turnéra indul. Mármint zenei turnéra, koncerteket fog adni amerikai és európai színpadokon. Jackman elsősorban A legnagyobb showman című filmjének dalait fogja énekelni, de lesznek dalok A nyomorultakból is, aminek eddigi egyetlen Oscar-jelölését köszönheti. Emellett olyan musicalekből is énekel majd, amiket színpadon játszott korábban (The Boy from Oz, Oklahoma).

Jackman azt mondta, hogy ezzel a turnéval régi álma válik majd valóra. A show elég nagyszabású lesz, az énekes-színészt egy 26 fős zenekar kíséri majd, de lesz mellette még vagy harminc háttérénekes és táncos is. A turnén vele tart Keala Settle is, akivel a A legnagyobb showmanben játszottak együtt.

Ez a film egyébként nem sikerült igazán jól, Hugh Jackman egy pofátlan kóklernek állít benne szupergiccses emléket. "Egy pofátlan kóklernek, aki különböző átverésekből és emberek másságából (értsd: betegségéből vagy fogyatékosságából) húzott hasznot, illetve épített karriert. A legnagyobb showman főszereplője,  P. T. Barnum  ugyanis egy egykor valóban létező személy, akit ugyan a modern szórakoztatóipar egyik nagy újítójaként örökít meg az ausztrál Michael Gracey legelső rendezése, az életútja alapján nekem sokkal inkább egy arcátlan szélhámosnak tűnik, aki kihasznált másokat" - írtuk róla kritikánkban.

Hogy Jackman jövő évi turnéja milyen országokat érint, és eljön-e vele Budapestre, egyelőre nem tudni. 

Ne maradjon le semmiről!