Index Vakbarát Hírportál

Dobó Kata percenként tizenöt, szexről szóló poénnal borzolja az idegeinket

2018.12.12. 12:14

Egy hónappal az első rövid kedvcsináló után megjelent Dobó Kata első rendezése, a Kölcsönlakás új előzetese, amiben még mindig minden a szexről, a félreértésekről és különböző, szexszel összefüggő helyzetek félreértéséről szól.

Az év legszexisebb vígjátékaként hirdetik a Kölcsönlakást, ami azért elég erős állítás egy 2019. február 14-én érkező filmről, de majd meglátjuk. A Miniszter félrelépet is író Ray Cooney színdarabja alapján készült film arról szól, hogy egy estére mindenki ugyanabba a lakásba keveredik, és ez persze rengeteg – ki sem találnák – félreértéshez vezet: van, aki tényleg meg akar csalni valakit, de van, akiről csak ezt hiszik, pedig nem is.

Készüljenek fel a hatalmas poénzuhatagra, mielőtt beindítják az előzetest. Mi szóltunk!

A filmnek egyébként mi is kint jártunk a forgatásán, ahol a rendező elmondta, egykori élettársának, Andy Vajnának is csak egy szavazata volt, amikor arról döntöttek, átüljön-e a színésznő a kamera másik oldalára. „Szerintem el kéne most már engedni ezt – kezdjünk egy új fejezetet velem kapcsolatban!" – mondta.

Azóta megkérdeztük Andy Vajnát is, támadták-e azért, amiért támogatta korábbi partnerét. Azt mondta: Itt bármit tudnak támadni. De szerintem Dobó Kata tehetséges művész, nemcsak színészként, hanem rendezőként. A filmje, biztos vagyok benne, nagy siker lesz. Magát a színdarabot is szereti a közönség, és mivel Kata szerepel abban a darabban, ízig-vérig ismeri, automatikus volt, hogy ő készít belőle filmet."