Index Vakbarát Hírportál

Megérkezett a Bosszúállók-előzetes a Super Bowlon

2019.02.04. 07:51

A vártnál valamivel gyérebb volt az idei felhozatal film- és sorozatelőzetesekből a Super Bowlon. Nem volt semmi az idei Star Wars-filmről, ahogy a Trónok harca utolsó évadának felvezetője is elmaradt. De legalább kijött egy rövidke teaser az idei Bosszúállók-filmhez, illetve a kultikus Alkonyzóna felélesztéséhez. Összeszedtük az összes előzetest a Super Bowlról.

Bosszúállók: Végjáték

A Marvel nem erőltette meg magát, és végül csak egy félperces teasert hozott ki az idei Bosszúállók-filmről, amely az elmúlt több mint 10 év filmjeinek lezárása. A rövid kis teaserből annyi derül ki, hogy továbbra is hiányzik az emberiség fele Thanos csettintése óta, és a maradék hősök nagyon készülnek valamire. Hogy mire, azt nem tudni egyelőre.

Us

2019 egyértelműen Jordan Peele éve lesz, hiszen a Super Bowl alatt lement az új horrorfilmjének az előzetese, illetve egy másik műsor trailere is, amelynek a narrátora lesz. Az Us pszichológiai horror lesz a nagy sikerű Tűnj el! rendezőjétől, és olyanok szerepelnek benne, mint Lupita Nyongo'o és Elisabeth Moss.

Hobbs & Shaw 

Igen, elkészült a következő Halálos iramban-film, méghozzá egy spinoff, ami Dwayne Johnson és Jason Statham karakterére fókuszál, de a trailer alapján Idris Elbát is sokszor láthatjuk majd.

Toy Story 4

Június végén érkezik a negyedik Toy Story-film, amit kis részletekben vezettek fel a Super Bowl alatt. Az új filmben visszatér egy csomó régi ismerős, illetve az új szereplők hangját olyanok adják majd, mint Jordan Peele és Keanu Reeves.

Csodapark

Egy nagyon cukinak kinéző animációs film, amelyben egy kislány képzelete egy szürreális vidámparkban materializálódik. A Csodapark márciusban érkezik nálunk a mozikba.

Alita: A harc angyala

Érthető, hogy fél tucat előzetes után a Super Bowlra is kiadtak egyet, mert hiába imádják Robert Rodriguez és James Cameron új filmjét a kritikusok, az eddigi előrejelzések szerint óriásit fog bukni a mozikban.

Marvel Kapitány 

Az Alitához hasonlóan a Marvel Kapitányból is láttunk már szinte mindent, de a Disney/Marvel nem teheti meg, hogy az első női főszereplős szólófilmje bukta legyen, ezért nyilván szétpromózzák a márciusi bemutató előtt.

Scary Stories To Tell In The Dark

Nem az Us volt az egyetlen horrorfilm, amit a Super Bowl alatt reklámoztak, ugyanis Guillermo Del Toro (A víz érintése, Hellboy, Pan labirintusa) következő alkotása is elég ijesztőnek tűnik, bár Del Toro itt csak producer lesz, a gyerekhorrort André Øvredal rendezi, és augusztus környékén kerül a mozikba.

Hanna 

Az Amazon új sorozata rögtön azzal indít, hogy a Super Bowl után minden Amazon Prime-előfizető megnézheti a legelső epizódot, mielőtt felkerül a teljes évad. A Hanna az azonos című 2011-es film alapján készült, és egy fiatal lányról szól, aki megpróbálja kideríteni a saját múltját.

A szolgálólány meséje 

Az elmúlt évek egyik legfelkavaróbb sorozata hamarosan visszatér a harmadik évaddal a Hulura, de a pontos dátumot egyelőre nem árulták el.

Alkonyzóna

A kultikus antológiasorozat 2019-ben visszatér, méghozzá a negyedik iterációval, és Jordan Peele-lel narrátorként. Az Alkonyzóna abból a szempontból egészen különleges, hogy az eredeti 1959-től tartott 1964-ig, majd felélesztették a '80-as években (1985-1989), hogy aztán az ezredforduló után is visszatérjen rövid időre (2002-2003). A legújabb részek április 1-én felkerülnek a CBS All Accessre, a CBS saját streaming platformjára. Peele mellett producerként dolgozott a projekten az X-Men-filmekért felelős Simon Kinberg is.