Index Vakbarát Hírportál

Elég csúnya lett a Disney élő szereplős Dumbója

2019.02.07. 15:18

Megérkezett az utolsó előzetes a premier előtt a Disney következő élő szereplős meséjéhez, a Dumbóhoz. A pénzszerzésen kívül más oka valószínűleg nincs, hogy a népszerű rajzfilmből filmet készítettek. Az azért mégis biztató jel, hogy a rendező  Tim Burton, az Ollókezű Edward és a Charlie és a csokigyár rendezője. A főszereplő (mármint a CGI kiselefánton kívül) Colin Farell lesz, ő játssza a háborús veteránt, aki hazatérve újra a cirkuszban szeretne dolgozni.

A gonosz porondmester, Max Medici (Danny DeVito) bízza meg azzal, hogy foglalkozzon az újszülött kiselefánttal, aki annyira csúnya, hogy még felléptetni sem lehet. Amikor azonban kiderül, hogy ez az elefántkölyök repülni tud a füleivel, rögtön ő lesz a cirkusz szenzációja. A porondmesternél is gonoszabb Vandevere (Michael Keaton), aki épp a világ legnagyobb vidámparkját építi, persze meg akarja szerezni Dumbót. Aki egyébként tényleg elég randa lett:

A film március 28-án érkezik a magyar mozikba, és szerepelni fog még benne Eva Green és Alan Arkin is. A Dumbó után sem maradunk élő szereplős mesék nélkül, érkezik az Aladdin (május 23.), amit Guy Richie rendezett és Will Smith játssza benne a dzsinnt. Majd az élő szereplős Az oroszlánkirály (július 18.). 

Ne maradjon le semmiről!