Index Vakbarát Hírportál

Pokolbéli, vérben úszó orgia lesz az új Hellboy

2019.03.01. 09:00

Minden benne van a Hellboy új verziójának legfrissebb előzetesében, amit az alkotók nem szégyelltek, meg az is, ami igen. Kétméteres karddal aprított pokolbéli troll és tízméteres karddal szétloccsantott ember, London hídjait leromboló szárnyas démon, csókolózás véresőben, és még mennyi minden.

Bár korábban azt ígérték, nagyon sötét és komoly lesz a harmadik Hellboy-film, amely nem az első kettő folytatása lesz, hanem a sorozat újraindítása, az első trailer ugyanúgy a jópofáskodó beszólásokra épült, mint valamelyik Deadpool-film.

Most kijött egy újabb előzetes, ami a közönség másik felét akarja kiszolgálni: ebben már a gátlástalan brutalitásra helyezték a hangsúlyt. Most már nem a beszólogatás jelenti a humorforrást, hanem a teljesen elmebeteg mészárlás.

Az új film tehát a kezdetektől végigveszi a Raszputyin által a gonosz szolgálatára alkotott pokolbéli figura eredettörténetét is, meg azt is, hogy aztán végül mégis a világ megmentésére szerződik le a jó fiúkkal. Ezt a filmet már nem Guillermo del Toro rendezi, hanem Neil Marshall (A barlang, Végítélet és a Trónok harca meg a Westworld pár része). A főszereplő David Harbour lesz, mellette Ian McShane, Milla Jovovich, Sasha Lane, Daniel Dae Kim, Penelope Mitchell és Thomas Haden Church is láthatóak lesznek.

A filmet április 11-én mutatják be Magyarországon.

Ne maradjon le semmiről!