Index Vakbarát Hírportál

Összeomlottak a szerverek a Bosszúállók 4-től

2019.04.03. 11:46

Bár csak április 26-án kerül az amerikai mozikba az új Avengers-film (nálunk egy nappal korábban, április 25-én), kedden több nagy online jegyértékesítő oldala is lehalt a rajongók miatt, miután megindult az elővételes mozijegyek értékesítése.

CNN híre szerint a Fandango, az AMC és az Atom Tickets is megküzdött a magas látogatószámmal. A Fandango kedd esti közlése szerint a Bosszúállók: Végjáték mindössze hat óra alatt döntötte meg a Star Wars 7 (Csillagok háborúja: Az ébredő Erő) korábbi előzetes jegyeladási rekordját.

Az Atom Tickets szóvivője szerint a Végjátékra az értékesítés első órájában háromszor annyi jegyet adtak el, mint tavaly a Bosszúállók harmadik részére, a Végtelen háborúra, ami már alig pár héttel a mozikba kerülése után a világ egyik legtöbbet hozó filmje lett, több mint 2 milliárd dollárt termelt mostanáig.

A Bosszúállók: Végjátékhoz közben befutott egy új előzetes is:

Az új Avengers-film 3 óra 2 perc hosszú lesz, amit az amerikai bemutató napján a New York-i AMC 25-ban például összesen 41-szer vetítenek majd – hajnali fél négykor, fél ötkor és fél hatkor is kezdődnek majd vetítések.

Ne maradjon le semmiről!