Index Vakbarát Hírportál

Nógrádi horgásztónál forgatott Danny DeVito

2019.05.06. 13:25

A diósjenői horgásztónál forgatták a Jó reggelt, Vietnam!-ot, az Amikor a farok csóválját és az Esőembert rendező Barry Levinson új, Harry Haft című életrajzi drámáját, tudta meg a Bors.

A lap információ szerint a stáb két napra bérelte ki a Nógrád megyei Jenő-tavat. Egyelőre csak annyit tudni, hogy a film első képkockáit vehették fel, illetve hogy a forgatáson Danny DeVito is részt vett.

"A környéken lakókkal titoktartási szerződést írattak alá. DeVito egy kis golfautóval közlekedett, ám amint valaki le szerette volna fényképezni, azonnal ugrottak a biztonságiak" – mondta el egy helyi a lapnak. Danny DeVito szerepéről egyelőre semmit nem tudni.

Harry Haft egyébként tényleg létezett, egy lengyel holokauszttúlélő volt, akinek Auschwitzban a fogolytársait szétütve kellett szórakoztatnia az őröket, majd a második világháború után profi ökölvívó lett belőle, az emlékei azonban nem hagyták nyugodni.

A film a tervek szerint 2020-ban kerülhet majd mozikba, a címszereplőt Ben Foster, A préri urai és a Leave No Trace színésze alakítja. A filmben szerepelni fog még többek között Billy Magnussen, Peter Sarsgaard, John Leguizamo, Vicky Krieps és Árpa Attila is.

Ne maradjon le semmiről!