Index Vakbarát Hírportál

Bezártak a mozik a Mammutban

2019.05.09. 14:34

2019. május 8-tól kezdődően, az átépítés ideje alatt a Mammut Mozik ideiglenesen zárva tartanak - áll a bevásárlóközpont oldalán. "A Mammut tavaly indult átalakulása új fejezetéhez érkezett: a Mammut Mozi megújul! Célunk, hogy hamarosan szebb, modernebb, kényelmesebb moziélménnyel és izgalmas újdonságokkal fogadjuk Önöket. Az átmeneti időszakban előforduló esetleges kényelmetlenségekért megértésüket és türelmüket kérjük" - írják. Hogy mikor nyitnak ki újra a mozik, arról egyelőre nincs hír.

A Mammut mozijai a Cinema Pink hálózathoz tartoznak, és a mostani felújítás híre azért meglepő kissé, mert csak 2017-ben nyitották meg őket. (Persze korábban is voltak mozik a plázában, de akkor még más üzemeltette őket.) A Mammutban lévő multiplex nemcsak a közép-európai régióban, hanem egész Európában az első mozija volt a török Cinema Pink hálózatnak. A Mammut után nem sokkal a MOM Parkban is nyitottak egy multiplex mozit.

Ezekben digitális Sony 4K-vetítők, a hazai multiplexek közt egyedülálló Dolby Atmos 360 hangrendszer és JBL hangszórók vannak. Emellett a székek is nagyobbak, és a jegyek is többe kerülnek a magyar mozis átlaghoz képest. 

Ne maradjon le semmiről!