Index Vakbarát Hírportál

Horrorral és rettegéssel jön a Toy Story negyedik része

2019.05.21. 16:27

Véget ért a játszódélután - áll a vészjósló felirat a Toy Story 4. részének előzetesében, és valóban: Bonnie játékainak egzisztenciális válsággal, veszélyes kihívásokkal és azzal kell szembenézniük, hogy is néz ki egy plüssfigura, ha kegyetlenül kettétépi és szétmarcangolja egy macska.

Megjelent a Toy Story harmadik és egyben a film bemutatójáig már utolsó előzetese. Az már a korábbi trailerekben is benne volt, hogy az új szereplő, Forky, a villa lesz, egy kicsit elfuserált játék, akinek komoly gondot jelent, hogy villa létére valahogy a gyerekjátékok közé keveredett. Az előző részekben megismert hősök viszont megpróbálják megértetni vele, hogy mekkora öröm, ha valaki egy gyerekhez tartozhat. 

Az viszont csak ebből az új előzetesből derül ki, hogy a régebbi játékok feladata az lesz, hogy bármi áron megvédjék Forkyt, ami különösen az után válik igazán kínossá, hogy a villalény a legelső pillanatban kirepül az ablakon a huzatban, úgyhogy innentől arra módosul a feladat, hogy valahogy visszaszerezzék őt, jöjjön szembe a küldetés során akármennyi vér, veríték és könny.

Forky-n kívül még egy csomó új szereplő lesz a negyedik részben, többe között Ducky és Bunny, vagyis egy plüsskacsa és egy plüssnyúl (Keegan-Michael Key és Jordan Peele adják a hangjukat hozzájuk az angol nyelvű verzióban), és egy titokzatos játékfigura, akinek meg Keanu Reeves lesz a hangja.

A Toy Story minden idők egyik legsikeresebb animációs filmsorozata, a kilenc évvel ezelőtti harmadik rész egymilliárd dollárt termelt világszerte, és megnyerte a legjobb animációs filmnek járó Oscart is. Nem meglepő, hogy a Disney és a Pixar a folytatás mellett döntött. Természetesen a jól ismert karakterek, mint Woody, Buzz vagy Krumpli uraság is visszatérnek.

A Toy Story 4 június 20-án érkezik a magyar mozikba.  

Ne maradjon le semmiről!