Index Vakbarát Hírportál

A gyerekeket ijesztgető bohóc nem horrorfilm, hanem a valóság

2019.09.08. 22:17

Egészen elképesztő cikket közölt 2015 novemberében a Washington Post, a Wrinkles nevű, baromi ijesztően kinéző bohócról, aki ugyan nem eszi meg a gyerekeket, mint Stephen King Az cím művében a kollégája, de ha a szülők fizetnek neki, szívesen megrendszabályozza a gyerekeiket azzal, hogy halálra rémíti őket. Most dokumentumfilm készült róla.

A gyerek félt a bohócoktól, én pedig felbukkantam az utca túloldalán, szemben a buszmegállóval, ahol állt, mire zokogni kezdett a barátai előtt, majd hazarohant. Az anyukája visszahívott pár nappal később, és megköszönte. Most már, ha a gyerek rosszul viselkedik, csak annyit kérdez tőle: Szeretnéd, ha Wrinkles visszajönne?"

- mondta a lehető legrosszabb szülők lehető legostobább nevelési módszereit a lehető legrosszabb módon kielégítő bohóc a Washington Post cikkében. A 65 éves, szervátültetett veterán elvált, nincs családja, Floridában él, nem árulja el a valódi nevét, és elvileg nem csak arra használja a bohócmaszkját, hogy jó előre biztosítsa a gyerekeknek a majdani pszichoterápiát, hanem arra is, hogy partikon jelenjen meg sajátos, mogorva vendégként.

Róla szól majd a Wrinkles, a bohóc című dokumentumfilm, amelyhez most megjelent egy előzetes: a film arról szól majd, ki is ez az ember.

A filmet október 6-án mutatják be, online is ekkortól lesz majd elérhető.

Ne maradjon le semmiről!