Index Vakbarát Hírportál

Rebootot kaphat az Ál/Arc

face-off-e1568051243537
2019.09.10. 15:46

A kilencvenes évek akciófilmtermésének egyik gyöngyszeme, John Woo Face/Off, azaz Ál/Arc című fimje sem kerüli el a reboothullámot (nemsokára jön a legújabb Charlie angyalai például), és a Paramount jóvoltából kap egy új feldolgozást.

 A Deadline infói szerint a stúdió leigazolta a 22 Jump Street íróját, Oren Uzielt, hogy dolgozza át az eredeti filmet, de se színészekről, se rendezőről nincs még szó. Nagy falat lesz, hiszen az eredetiben két olyan legendás ripacs szerepelt Woo keze alatt, mint John Travolta és Nicolas Cage.

Az eszement eredeti film egy FBI ügynökről (Travolta) és egy terroristáról (Cage) szólt, akik arcot cseréltek, mert csak, tessék megnézni a filmet, legendás jelenetek vannak benne, Travoltát alakít Cage, Cage-et Travolta, mi lehetne ennél jobb, ugye?

Az 1997-es eredetiben szerepelt még Joan Allen, Gina Gershon és Alessadro Nivola, és 80 milliós, akkoriban elég nagynak számító büdzséjére hozott szépen 245 millió dollárt, kész csoda, hogy nem folytatták valahogy, vagy forgattak belőle reboot már évekkel ezelőtt. Az internet népe persze azonnal rákapott a gumicsontra, és csak úgy záporoztak a szereposztás-javaslatok a Twitteren, melyek közül a Matt Bomer/Henry Cavill megoldás valóban nem tűnik ördögtől valónak: