Index Vakbarát Hírportál

Szexuális erőszakkal vádolják a Halálos iramban rendezőjét

2019.09.30. 14:21

Szexuális bűncselekménnyel gyanúsítják Rob Cohent, a Halálos iramban, a Sárkányszív, a xXx, valamint A múmia - A sárkánycsászár sírja című filmek rendezőjét.

HuffPost  cikke szerint a filmes még 2015-ben találkozott egy akkor 28 éves, jelenleg a neve elhallgatását kérő nővel Manhattanben, aki most azt állítja, hogy Cohen az eszméletlen állapotát kihasználva létesített vele szexuális kapcsolatot a hotelszobájában.

A cikkben Jane álnéven szereplő nő azt mondja: üzleti ügyben találkozott Cohennel, majd a közös vacsora után furcsán kezdte magát érezni, de mivel izgatott volt a karrierlehetőség miatt, vele tartott egy bárba is. Ezután már csak arra emlékszik, hogy meztelenül tér magához Cohen arcával a lábai között, ujjaival pedig a hüvelyében.

A beszámoló szerint a nő ezután a fürdőszobába ment, mert hánynia kellett, majd visszabotorkált az ágyhoz, ahol Cohen megpróbált közösülni vele, de ő rászólt, ezért nem próbálkozott tovább. Jane-t közben a barátja egyre jobban aggódva várta haza, főleg miután azt ígérte neki, hogy tíz körül végez, de ő csak hajnali fél kettő körül esett be a lakása ajtaján. A nő csak másnap este vallotta be a férfinak, hogy mi történt vele.

Cohen ügyvédje, Martin Singer egy 13 oldalas levélben reagált a cikkben megjelent állításokra, amelyben felháborító rágalmazásnak nevezi a nő történetét. A rendezőt februárban a saját lánya, a transznemű Valkyrie Weather (született: Kyle Cohen) vádolta azzal, hogy gyerekkorában molesztálta őt. Cohen az ő állításait is tagadta.

Ne maradjon le semmiről!