Index Vakbarát Hírportál

Ezért a dzsungeles viccelődésért kapott Dwayne Johnson 22 milliót

2019.10.12. 11:17

Megérkezett az első előzetes a Dwayne Johnson és Emily Blunt főszereplésével készült Jungle Cruise-hoz, amit a jövő nyár egyik nagy durranásának szán a Disney. A film egy Disneylandben kipróbálható attrakció alapján készült. A vidámpark Jungle Cruise nevű látványosságán a látogatók egy csónakban utaznak végig egy műanyag állatokkal és emberekkel berendezett dzsungel folyóján, miközben a parton hiénák és orrszarvúk által a fára felkergetett szafarizókat és gyereküket hintáztató majmokat nézhetnek.  

Persze azért valami történetet is kanyarítottak a dzsungeles utazás köré, eszerint egy testvérpár, az Emily Blunt által játszott Lily és McGregor (Jack Whitehall) felbérelnek egy tapasztalt hajóskapitányt (Dwayne Johnson), hogy segítsen nekik végighajózni az Amazonason. A céljuk, hogy megtaláljanak egy titokzatos fát, aminek szerintük gyógyító ereje van. 

A Jungle Cruise körül már jóval a bemutatója előtt kialakult egy kisebb balhé, amikor kiderült, hogy a férfi főszereplő, Dwayne Johnson 22 millió dollárt kapott a szerepért, míg Emily Blunt csak 9 milliót. Elvileg mindketten A listás sztárnak számítanak, ráadásul Bluntnak már van egy Golden Globe-díja is.

A Jungle Cruise amerikai premierje 2020. július 24-én lesz, a magyar bemutató dátuma még nem ismert, de elég valószínű, hogy az is jövő nyáron lesz. 

Ne maradjon le semmiről!