Index Vakbarát Hírportál

Dílerek csapják szét egymást Guy Ritchie új filmjében

2019.10.24. 10:59

Az Indexen látható először Guy Ritchie új filmjének, az Úriembereknek a magyar szinkronos előzetese. A film főszereplője egy Mickey Pearson nevű férfi (Matthew McConaughey), aki egy menő londoni drogkereskedőt alakít, aki egy napon úgy dönt, hogy ideje nyugdíjba menni. Csakhogy a birodalmán nem olyan egyszerű túladni, ugyanis egy csomóan fenik a fogukat a jól kiépített üzletre. Ő viszont nem szeretné marihuánára épülő üzletét szerinte tisztességtelen dílerek kezében tudni. 

Úriemberek (2020) magyar szinkronos előzetes

Az előzetes alapján a film leginkább Guy Ritchie korai filmjeire, A Ravasz, az Agy és a két füstölgő puskacső és a Blöff stílusára és történetére emlékeztet leginkább. A főszereplők mellett most is lesz egy csomó vicces és emlékezetes mellékszereplő. McConaughey mellett olyanok játszanak a filmben, mint Hugh Grant, Colin Farrell, Charlie Hunnam és Jeremy Strong. 

Guy Ritchie az utóbbi években olyan hollywoodi filmeket rendezett, mint a Sherlock Holmes, Az U.N.C.L.E. embere, az Arthur király: A kard legendája vagy a Will Smith főszereplésével készült Aladdin. Ezek többnyire sikeresek voltak a mozipénztáraknál, de a kritikusok hiányolták belőlük azt az eredetiséget és merészséget, ami a korai filmjeiben megvolt. 

Az Úriemberek tervezett magyarországi bemutatója: 2020. január 30. 

Ne maradjon le semmiről!