Index Vakbarát Hírportál

Dokumentumfilmben járnak utána, mi lehet Quentin Tarantino titka

2019.10.25. 14:11

Kijött az előzetes Tara Wood legújabb dokumentumfilmjéhez, ami Quentin Tarantinóról és első nyolc filmjéről szól, vagyis a a QT8: The First Eightben nem szerepel a Volt egyszer egy...Hollywood, ami egyébként a rendező egyik legtöbb bevételt termelő filmje lehet. 

A dokumentumfilmben, amiben animációs jelenetek is lesznek, olyan színészek nyilatkoznak, mint Michael Madsen, Samuel L. Jackson, Jennifer Jason Leigh, Lucy Liu, Eli Roth, Tim Roth vagy Kurt Russell. Sem az előzetesben, sem a plakáton nem tűnik fel Uma Thurman, aki meghatározó szereplője volt a rendező karrierjének. A színésznő a Harvey Weinsten-botrány kirobbanása után mesélt arról, hogy milyen nehéz volt néha együtt dolgozni Tarantinóval.

A készítők mindenesetre azt ígérik, hogy nem hallgatják el a kínosabb, kellemetlen történeteket sem, az előzetesben feltűnő feliratokkal pedig azt hangsúlyozzák, hogy eddig soha nem hallott sztorikkal is találkozhatunk.

Pár szerencsés már láthatta a filmet, a nagyközönség számára azonban csak december harmadikától lesz elérhető több on-demand szolgáltatónál.

(Collider)