Index Vakbarát Hírportál

A Finnt játszó színész miatt került az Ebay-re az új Star Wars forgatókönyve

2019.11.28. 09:05

A Finnt játszó John Boyega miatt landolt pár napja a Skywalker kora forgatókönyve az Ebay-en - vallotta be a színész a Good Morning America című műsorban. Nemrég mesélte el a film rendezője, J.J. Abrams, hogy a kilencedik Star Wars-film forgatókönyve néhány óráig megvásárolható volt az interneten akkor, amikor a film még csak az előkészítési szakaszban járt. 

Abrams elmondta, hogy egy színész hibájából került ki a könyv, mert egyszerűen a szállodai szobájában, az ágy alatt felejtette. A takarítók megtalálták, és rögtön meglátták az üzlet lehetőségét a dologban, így feltették az Ebay-re. Bár részleteket nem árult el, a rendező annyit még hozzátett, hogy végül a Disney egyik munkatársa időben "megtalálta a forgatókönyvet", amit sikerült az előtt visszaszerezni, hogy nagyobb baj lett volna belőle.

Most, alig egy hónappal a film premierje előtt  John Boyega elmondta, hogy ő volt a feledékeny színész. Egy kicsit buliztak előző este, így elfelejtette, hogy az apartmanjában maradt a könyv, amit végül tényleg a takarítók tettek fel a netre, de anélkül, hogy tisztában lettek volna a valós értékével. Így 84 dollárt kértek érte, de a Disneynél kiszúrta valaki, és elérték, hogy vegyék le az oldalról. 

John Boyega persze kellemetlen helyzetbe került a Disneynél, elmondása szerint lényegében minden hivatalos ember felhívta a cégtől, hogy leteremtse.

Még Miki egér is felhívott, hogy Te jó ég, mit tettél?

A Star Wars: Skywalker kora december 19-én kerül a magyar mozikba. 

Ne maradjon le semmiről!