Index Vakbarát Hírportál

Csúnyán eldurvul a helyzet a Blöff és A Ravasz, az Agy... rendezőjének új filmjében

2019.12.23. 22:26

Noha mindjárt itt a karácsony, és megjelent egy filmelőzetes Hugh Granttel, mégsem az Igazából szerelemről vagy valamelyik másik könnyed, romantikus vígjátékról van szó: Grant Matthew McConaughey drogdílerének oldalán veti bele magát az alvilágba Guy Ritchie új filmjében, az Úriemberekben.

Az Úriemberek főszereplője egy Mickey Pearson nevű férfi (Matthew McConaughey), aki egy menő londoni drogkereskedőt alakít, aki egy napon úgy dönt, hogy ideje nyugdíjba menni. Csakhogy a birodalmán nem olyan egyszerű túladni, ugyanis egy csomóan fenik a fogukat a jól kiépített üzletre. Ő viszont nem szeretné marihuánára épülő üzletét szerinte tisztességtelen dílerek kezében tudni. 

Mindezt persze már az első előzetesből is lehetett tudni; a második trailer most egy kicsit jobban bemutatja az antihőst, a Kőgazdag ázsiakkal berobbant, aztán az Egy kis szívesség és a Múlt karácsony után megint egészen új stílusú filmmel jelentkező Henry Goldingot.

A Ravasz, az Agy és a két füstölgő puskacső és a Blöff rendezője, Guy Ritchie úgy tűnik, visszatér a klasszikus filmjei világához az olyan kudarcok után, mint a Sherlock Holmes, Az U.N.C.L.E. embere, az Arthur király: A kard legendája vagy a Will Smith főszereplésével készült Aladdin. 

Az Úriemberek január 30-án érkeznek meg a magyar mozikba.

Ne maradjon le semmiről!