Index Vakbarát Hírportál

Steven Spielberg lánya pornózni fog

2020.02.20. 11:17

Steven Spielberg 23 éves lánya, Mikaela Spielberg bejelentette a szüleinek, hogy a szexiparban akarja kipróbálni magát, többek között pornófilmekben és sztriptíztáncosként, írja a New York Post. Mikaela Spielberg elmondása szerint ezt FaceTime-on közölte a szüleivel a hétvégén. Mikaela a 73 éves Oscar-díjas rendező és a Kate Capshaw színésznő örökbefogadott gyereke. Spielbergnek összesen hét gyereke van, ebből négy vér szerinti és három adoptált.

A cikk kitér arra is, hogy Mikaela Spielberg szorongó gyerek volt, aki miután bentlakásos iskolába került, étkezési zavarokkal és depresszióval küzdött. Mindezért azonban nem hibáztatja híres szüleit. "Nem a szüleim hibája, nem tudhattak róla" – mondta kamaszkori problémáiról. Ami pedig a pornót illeti, azért akar belevágni, mert belefáradt abba, hogy kihasználják a testét, és folyamatosan azt mondják neki, hogy utálnia kell önmagát. Szerinte ez nem arról szól, hogy valaki elérte a gödör alját, hanem egy pozitív döntés. Arra is rájött, hogy semmi szégyellnivaló nincs abban, ha valakit vonz ez az iparág, és amit ő tenni akar, az biztonságos, ésszerű és konszenzusos. 

Mikaela Spielberg nem fog másokkal szexelni a kamerák előtt, kizárólag szólóvideókat tervez, már csak azért is, mert vőlegénye van, a 47 éves Chuck Pankow dartsversenyző. Állítása szerint a szülei érdeklődőek az új karrierjével kapcsolatban, és nagyon reméli, hogy büszkék lesznek rá, amiért legyőzte alkoholproblémáit, amelyekbe majdnem belehalt 21 éves korát követően. Bízik benne, hogy a szülei észreveszik, hogy milyen messze jutott attól a mélyponttól, ahol másfél éve volt, és rájönnek, hogy milyen magabiztos nőt neveltek. 

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport