Index Vakbarát Hírportál

Daniel Radcliffe alkoholista lett a Harry Potter-sorozat végére

2020.03.16. 15:32

A most 30 éves Daniel Radcliffe a BBC egyik rádióműsorában arról beszélt, hogy nagyon fiatalon, mindössze 21 éves korára gyakorlatilag alkoholista lett, ezért elég hamar úgy döntött, hogy leteszi az italt. A legsúlyosabb időszaka az utolsó Harry Potter-filmek környékére esett, majd közvetlenül az utolsó film bemutatója utáni időszakra.

„Természetesen sokszor eszembe jut az a piálás, ami a Potter-filmek végénél volt, meg egy kicsit utána is. A pánik okozta a dolgot, hogy nem tudtam, mihez kezdek majd, nem voltam elég biztos abban, hogy ki vagyok, ahhoz, hogy józan tudjak maradni" – mondta Radcliffe a műsorban.

Hozzátette, nagyon örül annak, hogy le tudta rakni az italt, de azt nem fogja sosem megtudni, hogy mindenképpen belecsúszott-e volna ebbe a dologba.

„Mindig érdekelni és frusztrálni fog egy kérdés: Ez egy olyan dolog, ami mindenképpen megtörtént volna velem, vagy a Potter-filmek miatt történt? Sosem fogom megtudni. A családomban generációk óta van erre hajlam. De gyorsan hozzáteszem, hogy nem az apámban és az anyámban" – mondta a színész.

Radcliffe-fel pont a hónap elején foglalkoztunk utoljára, amikor megnéztük a Talpig fegyverben című felejthető filmjét, ami abból a szempontból viszont mindenképpen érdekes, hogy talán ebben távolodik el leginkább a korábbi Potter-figurájától.

(Metro)