Index Vakbarát Hírportál

A Lost sztárja, Daniel Dae Kim is koronavírusos

2020.03.19. 21:11

Instagramra föltöltött videójában jelentette be Daniel Dae Kim, a Lost és a Hawaii Five-0 sorozatok sztárja, hogy ő is elkapta a koronavírust.

Úgy tűnik, rendben leszek, de meg akartam osztani a tapasztalataimat abban a reményben, hogy azt informatívnak és hasznosnak találják

– írta a több mint 10 perces videóbejegyzés mellé, amiben a szerdai pozitív tesztre reagál.

Hozzátette, hogy reméli, mindenkit biztonságban, nyugodt körülmények között, és legfőképp egészségesen talál az üzenete.

Daniel Dae Kimhez hasonlóan több film- és sorozatsztár elkapta már a fertőzést. Elsőként Tom Hanks és felesége, Rita Wilson közölték, hogy fertőzöttek lettek, de ők közben már el is hagyhatták a kórházat, mert jobban lettek. Rajtuk kívül (többek között) a korábbi Bond-lány Olga Kurylenko, illetve Idris Elba és a Trónok Harcából ismert Kristofer Hivju is a betegségéről vallott, de a koronavírus II. Albert monacói herceget és az NBA egyik legnagyobb sztárját, Kevin Durantet sem kímélte.

Durva influenza vagy veszélyes világjárvány?

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, és vannak, akik az Indexet olvassák! Támogasd te is a független újságírást, hogy ebben a nehéz helyzetben is tovább dolgozhassunk! Kattints ide!