Index Vakbarát Hírportál

Joe Pantoliano is visszatérne a Mátrix 4-be

2020.04.27. 09:07

Joe Pantoliano nagyon szívesen szerepelne a következő Mátrix-filmben, ezt a CinemaBlend podcastjében mondta el a színész, aki Cypher karakterét alakította még a legelső Mátrixban 1999-ben.

Ugyan Pantoliano karaktere a trilógia másik két részében már nem bukkant fel, de a színész elárulta, hogy egy ideje lobbizik Lana Wachowskinál, hogy a már bejelentett negyedik filmnél majd gondoljon rá is. Hiába küldött kis jegyzeteket Wachowskinak Pantoliano, a rendező egyelőre nem válaszolt még neki.

Pantoliano karaktere volt az az első filmben, aki Laurence Fishbourne (Morpehus) csapatába tartozott, de kiábrándult a folyamatos harcból, és elárulta a társait. Végül Cyphert meg is ölték a filmben, szóval a karakter visszahozása nem feltétlenül lenne könnyű.

Az más kérdés, hogy egyes hírek szerint a Mátrix 4 a korábbi filmek előzménye lesz, így akár Pantolianónak is juthat szerep. Ami biztos, hogy Keanu Reeves és Carrie Ann Moss visszatérnek Neo és Trinity szerepében, és hozzájuk csatlakozik még Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra Jones és Yahya Abdul-Mateen II.

Az eredeti tervek szerint 2021 első negyedévében mutatták volna be a filmet, de a járvány miatt átmenetileg leálltak a gyártással.