Index Vakbarát Hírportál

A mozikban mutatják be a Fox utolsó, elátkozott X-Men-filmjét

2020.05.11. 08:58

A Hollywood Reporter úgy tudja, hogy végül moziban mutatják be a New Mutants című filmet annak ellenére, hogy a produkciót évek óta tologatja a Fox. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a bemutató mikor lesz, pedig az első előzetes még 2017-ben jelent meg. Vagyis bő három éve képtelen forgalmazásba hozni a produkciót a stúdió.

Egy ideig úgy tűnt, hogy sok más filmhez hasonlóan a New Mutants is kihagyja a mozikat, és a digitális felületeken lesz elérhető, de azóta kiderült, hogy csak egy hiba miatt került fel az Amazon adatbázisába. Ettől függetlenül joggal gondolhatták azt az emberek, hogy

több rendezőcserét, újravágást és premierdátumot kapó produkció annyira el van átkozva, hogy nem is lehetne a járványnál jobb alkalom arra, hogy a stúdió bevállalja vele a bukást.

A X-Men-filmekből ismert mutánsok új generációjáról szóló filmet eredetileg 2018 áprilisára tervezték, de a hírek szerint a stúdió nem volt elégedett az eredménnyel, ezért 2019 februárjára tolták a bemutatót, majd utána 2019 augusztusára. Aztán megvette a Disney a Foxot, visszakerültek az X-Men karakterek a Disneyhez, a stúdió pedig 2020 áprilisára tette az új bemutatót. Aztán beütött a járvány, és a New Mutants lassan 4 éve nem tud megjelenni, pedig az X-Men-filmekre kifejezetten sokan járnak mozikba.

A jelenlegi állás szerint a stúdió mindezek ellenére sem szeretné, hogy a film kihagyja a mozis bemutatót, annak ellenére, hogy ennyi év után gyakorlatilag mindenki teljesen megfeledkezett a filmről, a Disney pedig minden bizonnyal rebootolja az egész X-Ment.

Ne maradjon le semmiről!