Index Vakbarát Hírportál

Ha egy pirula szupererőt adna, de nem tudnád, milyet, bevennéd?

2020.07.16. 15:54

Kifejezetten izgalmas alapötletre épül a Netflix új filmje Jamie Foxx-szal (Django elszabadul) és Joseph Gordon-Levitt-tel (Eredet, Looper): valaki feltalál egy tablettát, amely öt percig szupererőt ad annak, aki beveszi, csak épp nem lehet előre tudni, hogy milyet. Vagy hogy az ember egyáltalán túléli-e a dolgot.

A Project Power című filmben ugyanis van, akinek golyóálló lesz a bőre a pirulától, más extrém erőre tesz szert, van, aki láthatatlan lesz, de olyan is, aki lángolni kezd, de csak addig, amíg fel nem robban.

Ugyanakkor a most megjelent előzetesből kiderül, azért hamar átkerül majd a film fókusza a piruláról a megszokottabb filmes sablonokra: a főszereplőnek azért kell nyomoznia, mert elrabolták a lányát, a gonoszok meg persze gonosz célra akarják felhasználni a találmányt, amit persze szintén meg kell akadályozni.

A filmet az eddig mérsékelten nagy nevű, a Parajelenségek harmadik és negyedik részét elkészítő Henry Joost – Ariel Schulman páros rendezi majd, mielőtt a hírek szerint belevágnának az első igazán nagy fájukba, a Disney-nél készülő Mega Man című számítógépes játékadaptációba.

A Project Power augusztus 14-én kerül fel a Netflixre.

Ne maradjon le semmiről!