Index Vakbarát Hírportál

Idris Elba biztosan nem lesz James Bond

2023.02.14. 16:49

Amióta Daniel Craig szögre akasztotta az öltönyt és a martinit teára cserélte, folyamatos találgatások tárgya, ki lesz a következő James Bond, Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan és Daniel Craig után.

A rajongók nagyon kampányolnak Henry Cavill és Tom Hardy mellett, illetve annak is többen hangot adtak, hogy nem ártana végre egy színesbőrű 007-es ügynök a főszerepre. Ez utóbbi feladat betöltésére pedig Idris Elbát tudták sokan elképzelni. A színész korábban már többször nyilatkozta, hogy nem szeretné eljátszani James Bondot, ám az újságírók újra és újra felteszik neki ezt a kérdést.

Én nem leszek az a fickó. Én John Luther vagyok

– próbált pontot tenni az ügy végére Elba.

Így, hogy már Elba is kizárva, egyre nagyobb esélye van Aaron Taylor-Johnsonnak, aki állítólag azért is esélyesebb a brit titkosügynök szerepére, mert a stúdió fiatalabb színészt szeretne James Bondnak.

Idris Elbát legutóbb Dubajban, a Világkormányzati Csúcstalálkozón faggatták a riporterek, ahol a színész a Dreamworks társalapítójával tartott előadást a filmes történetmesélésről. Elmesélte, hogy nagyon izgatott a nemsokára mozikba kerülő Luther film miatt

Ugyanis a Luther folytatása nem sorozat, hanem film formájában érkezik, és először pár kiválasztott moziban lesz a premier, majd márciusban kerül fel a Netflix kínálatába.

A Luther: A lemenő nap című filmben egy hátborzongató sorozatgyilkos terrorizálja Londont, miközben a zseniális, ám kegyvesztett nyomozó, John Luther börtönben ül.

Ám Luthernek és a gyilkosnak van közös múltja, korábban már nyomozott ellene, de nem tudta rács mögé juttatni az elkövetőt. Luther nem tud szabadulni az érzéstől, hogy a pszichopata gyilkos gúnyt űz belőle, így elhatározza, hogy megszökik a börtönből, és elkapja a bűnöst.

A Luther: A lemenő napban Idris Elba mellett Cynthia Erivo, Andy Serkis és Dermot Crowley is szerepel – írja a Daily Mail.