Index Vakbarát Hírportál

A leghíresebb kekszmárka is beszólt az HBO botrányos sorozatának

2023.06.23. 15:26

Úgy tűnik, már a létező összes ember talált valami kivetnivalót Az Idolban. A Max új sorozata kicsit sem nyerte el a közönség tetszését, most pedig az Oreo kekszmárka „nézte ki magának” a produkciót.

A sorozat a The Weeknd énekese, Abel Tesfaye, illetve az Eufória alkotója, Sam Levinson közös agyszüleménye, ám rengeteg kritikát kapott, elsősorban a túlságosan erős szexuális jelenetekért, illetve az emberi testrészek mutogatásáért.

A kínzópornó jelzővel illetett drámasorozat 900 ezer nézővel debütált. A történet Lily-Rose Depp által alakított Jocelyn, egy problémás popsztár életét követi, aki egyre inkább odalesz a titokzatos Tedrosért (Abel Tesfaye).

Miután kiderült azonban, hogy nem biztos, hogy a sorozat második évadot kap, az Oreo kekszmárka a Twitteren ünnepelte a bejelentést.

Végre valami jó hír

– tweetelte a márka, még június 15-én.

A platformon egyes kommentelők megjegyezték, hogy a sorozat nem méltó a streamingszolgáltató kínálatához, amellyel szintén egyetértett az Oreo június 19-én.

Tesfaye nemrég azt nyilatkozta a Varietynek, hogy ő és Levinson nagyon is számítottak a negatív reakciókra. Az Oreo második nyilatkozata már láthatóan kiverte a biztosítékot az énekes-színésznél, és visszaszólt a kekszmárkának.

A felhasználók nevetségesnek tartják, hogy Tesfaye az Oreóval vitázik. A komikus összetűzés azonban elsimult, miután a kekszmárka meglengette a fehér zászlót, és megkérte a színészt, hogy ne haragudjon.