Index Vakbarát Hírportál

Csokoládémérgezés fenyegette Hollywood fényes csillagát

2023.07.17. 09:45
A Timothée Chalamet főszereplésével készülő Wonka című film forgatásán a színészek és a stábtagok folyamatosan csokoládét fogyasztottak.

A People magazinnak adott interjúban Paul King rendező elárulta, hogy a forgatáson rengeteg csokoládét fogyasztottak az emberek. Hozzátette, reméli, hogy a forgatás alatt felszedett 50 kilóból még a film decemberi bemutatója előtt le tud adni néhányat – írja a The Hollywood Reporter.

„Volt velünk egy szakember, aki hihetetlenül finom csokoládékat készített. Mi pedig szépen sorban megkóstoltuk mindet. A színészek bármit el tudnak játszani, de most könnyű helyzetben voltak, mert tényleg minden ízlett nekik, amit kóstoltak” – tette hozzá.

A csokoládékészítő, akit Paul King nem nevezett meg, szintén segített a stábnak egy különleges jelenetben, amelyben a Chalamet által alakított Willy Wonka és barátja, a Calah Lane által játszott Noodle egy hatalmas kád csokoládéban merül el.

A Rolling Stone-nal a hét elején megjelent beszélgetésben a rendező azt is kifejtette, hogy ragaszkodott Chalamet személyéhez, így a színész meghallgatás nélkül kapta meg a főszerepet, ami nagyon ritka Hollywoodban.

Annak ellenére, hogy eléggé biztos volt benne, hogy a Dűne sztárja jó választás lesz, Paul King bevallotta, minden egyes nap lenyűgözi őt a színészben rejlő tehetség.

„Amikor beszéltem vele a szerepről, nagyon belelkesült. A középiskolában sztepptáncolt, és azt mondta, szeretné megmutatni az embereknek, hogy ebben is jó” – jegyezte meg a rendező.

A Wonka címet viselő zenés fantasyfilm Roald Dahl 1964-es Charlie és a csokoládégyár című regényének előzményeként szolgál. A film hivatalos előzetesét alább lehet megtekinteni: