Index Vakbarát Hírportál

Befutott David Fincher új filmjének előzetese

2023.08.30. 07:42
Már nézhető David Fincher amerikai rendező legújabb filmjének előzetese. A gyilkos című thriller november 10-én jelenik meg a Netflixen világszerte. A fő- és címszerepben Michael Fassbendert láthatjuk majd.

David Fincher a Hetedik, Harcosok Klubjaa Zodiákus, az A közösségi háló és a Holtodiglan rendezőjeként örökre beírta magát a filmtörténetbe, mint azon ritka művészek egyike, aki úgy találja el a közönség- és művészfilmek között húzódó határvonalat, hogy a legigényesebb szakmabeliek és a kikapcsolódni vágyók is izgalomba jöjjenek, ha előrukkol valamivel.

Nem kétséges, hogy ezúttal sem lesz másként – főleg, hogy A gyilkos előzetese leginkább a rendező korábbi filmjeinek hangulatát idézi, a rájuk jellemző sötét fényképezéssel és baljós hangulattal.

A történetről ugyan nem tudunk meg túl sokat, de a visszafogott sejtetés egyébként is remekül passzol egy Fincher-film beharangozójához.

Rossz hír viszont, hogy mivel a film mindenhol elérhetővé válik november 10-én, a Netflix platformján, így a mozikban csak korlátozottan fogják bemutatni – azaz csak néhány moziban, és vélhetően nem túl sokáig.