Index Vakbarát Hírportál

A korona utolsó évadában Károly herceg második esküvője is látható lesz

2023.09.04. 19:38
A Netflix streamingszolgáltató egy sejtelmes fotóval utalt arra, hogy A korona utolsó évadában Károly király második esküvőjét is láthatják a nézők. A sorozat producerei közölték, Károly első felesége, Diana hercegnő halála nagyon érzékeny téma volt a készítőknek.

A korona hatodik, egyben utolsó évadában Károly herceg – aki mára III. Károly király – feleségül veszi Camilla Parker-Bowles-t. A Netflix hétfőn az X-en (korábban Twitter) tett közzé bejegyzést a sorozatról, a fotó pedig Károly herceg második, 2005-ben kötött házasságára utal.

A hatodik évad előzetese szerint a sorozat bemutatja Károly első feleségének, Diana hercegnőnek a halálát is, majd a gyászoló Károlyt, aki később házasságot köt Kamillával.

A sorozat producerei a múlt hónapban az Edinburghi TV Fesztiválon arról beszéltek, hogy Diana halálát óvatosan kezelték a sorozatban.

Gondolkodó és érzékeny emberek vagyunk. Nagyon óvatos, hosszú beszélgetések folytak arról, hogyan fogjuk ezt csinálni

– mondta a hajdani hercegnő halálának feldolgozásáról Suzanne Mackie executive producer. Hozzátette, a közönség fogja megítélni, hogy sikerült-e jól bemutatni az érzékeny helyzetet, de mint mondta, a Dianát alakító színésznő, Elizabeth Debicki véleménye szerint rendkívül jó munkát végzett.