Index Vakbarát Hírportál

Al Pacino válik

2023.09.07. 08:37
Mindössze három hónappal azután, hogy megszületett Al Pacino és Noor Alfallah gyermeke, a sztárpár elválik. A nő jogi dokumentumokat nyújtott be a bíróságra, amelyben követeli a gyermek felügyeleti jogát, de emellett „észszerű látogatási jogokat” biztosítana a színésznek is.

Nemrég még arról írtunk, hogy megszületett Al Pacino gyermeke, aki 83 évesen lett ismét apa, most azonban a Daily Mail úgy értesült, hogy a színész elválik 29 éves kedvesétől. A lap információi szerint Noor Alfallah jogi dokumentumokat nyújtott be, amelyben a három hónapos csecsemő felügyeleti jogát kéri, hozzátéve, hogy azt szeretné, ha a 83 éves színész „észszerű látogatási jogokat” kapna.

Ennek értelmében a színészlegenda beleszólhatna gyermeke oktatási, vallási, orvosi kezelési és egyéb dolgaival kapcsolatos ügyekbe is. A jogi beadványba Alfallah beillesztett egy „önkéntes szülői nyilatkozat” című dokumentumot, amelyet mind ő, mind Pacino aláírt hat nappal azután, hogy gyermekük megszületett.

A dokumentum, amelyet egy tanú is aláírt, elismerte Pacino apaságát. Alfallah a bírósági dokumentumokban azt kéri, hogy Pacino fizesse ki az ügyvédi költségeit, illetve az üggyel kapcsolatos egyéb költségeket. A gyermektartás konkrét összegét a bírósági beadványban nem tüntették fel.

DNS-tesztet kért Al Pacino

Pacino és Alfallah 2022 áprilisa óta alkotnak egy párt, júniusban pedig megszületett közös gyermekük. 

Al Pacino pár hónapja robbantotta a hírt, hogy negyedszer is apa lesz. Ekkor a 29 éves Noor Alfallah már a várandósság nyolcadik hónapjában járt. Állítólag eleinte a színész sem akarta elhinni, hogy a barátnője az ő gyermekét hordja a szíve alatt, ezért DNS-tesztért kiáltott. 

A Keresztapa-filmek sztárja annyira biztos volt benne, hogy nem ejtheti teherbe sem Noor Alfallaht, sem mást, hogy először nem hitte el, hogy a baba az övé. A sajtóhírek arról szóltak, hogya színészlegenda olyan egészségügyi problémákkal küzdött, amelyek általában megakadályozzák, hogy egy férfi teherbe ejtsen egy nőt.