Index Vakbarát Hírportál

Az Instagramon alázta Nicole Kidmant Amy Schumer, majd törölte a posztot

2023.09.11. 19:46
Hétfőn Amy Schumer amerikai humorista egyik lépése alaposan felháborította a közösségi média használóit, amikor megosztott egy fotót Nicole Kidman ausztrál–amerikai színésznőről, amihez gonoszkodó megjegyzést fűzött.

Amy Schumert azzal vádolták meg, hogy internetes zaklatást (másnéven cyberbulling) követett el Nicole Kidman ellen, ugyanis megosztott egy fotót az Instagramon, amelyen Kidman a US Openen a lelátóról néz egy mérkőzést rózsaszín ruhában, majd egy tapintatlan megjegyzést fűzött hozzá – írja a Page Six.

Így ülnek az emberek

– írta a közösségi médiára feltöltött kép alá, utalva arra, hogy az 56 éves színésznő úgy nézett ki, mint egy robot. A cikk szerint Kidman komoly arcot vágott az ominózus fényképen, egyik kezét maga alá tartva, míg másik karjával a könyökét szorította.

Mielőtt Schumer törölte volna a fotót, az Instagram-felhasználók nekimentek, gonoszsággal és nyilvános trollkodással vádolták meg.

Most éppen cyberbullyingolod az Oscar- és Emmy-díjas Nicole Kidmant?

– kérdezte az egyik követő.

Másokat lehúzni amúgy is mindig a saját belső bizonytalanságunk jele

– írta egy másik kommentelő.

A komikus azóta törölte az Instagramról a fotót. A Page Six megkereste Schumer és Kidman képviselőit is a történtek miatt, azonban egyelőre egyikük sem nyilatkozott.