Index Vakbarát Hírportál

Kiderült, mi okozta az Eufória 25 éves színészének a halálát

2023.09.22. 06:17
Angus Cloud fentanil, kokain, metamfetamin és más anyagok halálos kombinációjától halt meg, amit véletlen túladagolásnak nyilvánítottak. A színész édesanyja korábban már tagadta, hogy fia öngyilkos akart lenni.

Angus Cloud még július 31-én halt meg családi otthonában Oaklandben. Akkor azért vonult ki a rendőrség, mert az anyja kihívta őket, aki már akkor is sejtette, hogy túladagolás állhat a háttérben.

Egy, a családhoz közel álló forrás elmondta a TMZ-nek, hogy Angus Cloud öngyilkossági gondolatokkal küzdött, miután a halála előtti héten temették édesapját. A színész a családjánál lakott, és próbálta feldolgozni a gyászt.

AZ ÉDESANYJA TAGADJA, HOGY FIA ÖNGYILKOS LETT VOLNA.

Most az Alameda megyei halottkém szerint az az Eufória sztárja akut mérgezést szenvedett a drogkombinációtól, amely benzodiazepint is tartalmazott.

Ha ön úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.