Index Vakbarát Hírportál

Tom Cruise helyett Tarantinót választotta az Elvis sztárja

2024.01.26. 10:41

Bár mindenkinek az lenne a legnagyobb dilemmája, hogy választás elé kerüljön, hogy egy Tarantino- vagy egy Top Gun-filmben szerepeljen-e! Austin Butler néhány éve komolyan elgondolkodott azon, hogy a két szuperprodukció közül melyikben szerepeljen inkább.

Az Elvis sztárja a Happy Sad Confused podcastban emlékezett vissza arra az időszakra, amikor választás elé került. Butler a beszélgetésben megerősítette a híreket, miszerint versenyben volt, hogy Cruise mellett szerepeljen a Top Gun: Maverick című filmben – írja a Variety.

Végül választanom kellett, hogy bevállalom-e a Mavericket, vagy igent mondok Quentin Tarantinónak

– mondta az adásban.

Okos döntés

Quentin Tarantino a feltörekvő sztárnak a Volt egyszer egy… Hollywoodban ajánlott szerepet. Mivel Austin Butler már régóta szeretett volna együtt dolgozni a Ponyvaregény rendezőjével, nem hagyta, hogy egy esetleges Tom Cruise-blockbuster az álmai útjába álljon.

Végül Butler játszotta el Charles Manson szektájának egyik tagját, Charles Watsont.

Austin Butler részéről ez okos döntés volt, hiszen a Maverick- és az Elvis-casting igazgatója, Denise Chamian korábban úgy fogalmazott, hogy a színész túl fiatal volt Rooster szerepéhez, amit végül Miles Teller játszott. Chamian azonban szenvedélyes színésznek érezte Austin Butlert, aki a castingnak hála felkerült a térképre az Elvisszel összefüggően.

Ekkor láttam meg, hogy a színészben van valami nagyon különleges, ami másokban nincs. Ismeri a kamerát, és hagyja, hogy a kamera lássa őt. Ez az, ami igazán magával ragadó

– fogalmazott Chamian.