Index Vakbarát Hírportál

Jennifer Lopez váltott, meglepő területen próbálná ki magát

2024.01.28. 06:41

Jennifer Lopez rendezi azt az új animációs filmet, amely az itthon is kedvelt gyereksorozat, a Bob, a mester alapján készül. A főszereplő építőmunkás, Bob hangját Anthony Ramos kölcsönzi.

Ideje túllépni a Barbie-n: a Mattel legújabb produkciója, a Bob, a mester 25 évvel ezelőtti televíziós debütálása után a mozivászonra kerül.

A film az eredeti sorozathoz hasonlóan bemutatja, ahogy Roberto (azaz Bob) Puerto Ricóba utazik egy nagyobb építkezésre, és a szigetet érintő problémákkal foglalkozik – írja a The Guardian.

A rendezőt egyelőre nem jelentették be, de a forgatókönyvet Felipe Vargas írja, akinek legutóbbi alkotása egy rövid horrorfilm volt.

Anthony és Felipe fogja megörökíteni a szeretett karaktert, hogy a Bobon felnőtt közönség is felismeri őt, de a teljesen új közönség is élvezni fogja a produkciót

– fogalmazott Robbie Brenner, a Mattel Films elnöke.

Ramos, aki Jennifer Lopezzel együtt lesz producer, hozzátette, hogy a film egyes elemeit a saját élete ihlette.

„Ez egy film a baráti összefogásról, a közös, gyönyörű otthon ünnepléséről, és arról, hogy a szeretet segíthet legyőzni minden akadályt” – emelte ki Ramos.

Régi gyöngyszem

Bob történetét a BBC gyermekcsatornáin 1999 és 2011 között sugározták, de Magyarországon is műsorra tűzte a Minimax, a JimJam és az M2.

2011-ben Bobot, valamint a gyerekek másik kedvencét, Thomas, a gőzmozdonyt 680 millió dollárért (242 milliárd forint) eladták a Mattelnek. Három évvel később bemutatták a felújított sorozatot, ami az eredeti rajongókban ellenérzést váltott ki.