Index Vakbarát Hírportál

A Deadpool 3 rendezője: Nem mondhatok semmit a filmről, mert Ryan Reynolds kinyírna

2024.02.11. 13:26
Shawn Levy, a Deadpool 3 rendezője a napokban viccelődve közölte, hogy nem fog semmit sem kiszivárogtatni a filmről, mert ha megtenné, Ryan Reynolds keze által kellene meghalnia.

A Variety beszámolója szerint a Deadpool 3 első hivatalos előzetese február 11-én, vasárnap jelenik meg közvetlenül a Super Bowl előtt vagy alatt, és a film július 26-án kerül majd mozikba. Ennek kapcsán kérdezték Shawn Levyt, a film rendezőjét – írja a Deadline.

Levy ugyanakkor viccelődve elmondta, hogy egy kukkot sem fog szólni a filmről, ugyanis szerinte ez az „idő előtti halálával járna Ryan Reynolds keze által”.

Nagyon nagyra tartom a barátságomat Ryan Reynoldsszal, és nagyon szomorú lenne, ha gyilkossággal végződne. És ha bármi, Deadpoollal kapcsolatos dologgal válaszolnék, az a korai halálommal végződne

– viccelődött a rendező.

Shawn Levy elmondta, hogy Ryan Reynoldsszal a Boy Band című filmben is együtt dolgoznak majd. Bár a cselekményről egyelőre semmit sem tudni, azt igen, hogy Jesse Andrews által írt forgatókönyv alapján készülne a film a Paramountnál.

Imádunk együtt dolgozni, megértjük és jobbá tesszük egymást

– mondta Levy.