Index Vakbarát Hírportál

Megsérült az Oppenheimer sztárja

2024.02.24. 16:33
Az Oppenheimer sztárjai a napokban Jimmy Kimmel műsorában jártak, ahol érdekes sztorit osztottak meg a film forgatásáról. Cillian Murphy felidézte, hogy Emily Blunt ajándéka visszafelé sült el.

Cillian Murphy, Emily Blunt mellett Robert Downey Jr. – ez a három színész hatalmasat alakított a tavaly nyáron mozikba kerülő Oppenheimer című filmben, amely világszerte hatalmas népszerűségnek örvend.

Cillian Murphy például olyannyira, hogy a legjobb férfi főszereplő kategóriájában az Oscar-díj egyik nagy esélyeseként tartják számon.

Emily Blunt nevetve mesélte Kimmelnek, miért vásárolt egy különleges párnát az ír színésznek, akit a forgatások alatt kialvatlaság gyötört. „Úgy éreztem, hogy Cilliannek többet kell aludnia, mint ennie” – a színésznő ezzel a színész diétájára utalt. „Szóval megajándékoztam egy szép párnával, amelynek amúgy a megszállottja vagyok.” 

Az egyik este rosszul ítélte meg, hogy hol van a párna, és hol az ágykeret, és a fejét véletlenül az utóbbihoz verte. Másnap leragasztott fejjel jött dolgozni.

Murphy elmesélte, hogy a sebet valóban beragasztották, és sminkkel eltüntették, így szerinte még a filmben sem látszik. 

Nemrégiben tették közzé a 96. Oscar-díj-átadó jelöltjeinek listáját. Kiderült, hogy az Oppenheimer nem kevesebb mint 13 jelölést tudhat magáénak. Ugyan sokáig úgy tűnt, Christopher Nolan filmjének sikerül megdöntenie a Titanic és a Kaliforniai álom által felállított, 14 jelölésből álló rekordot, trónfosztásra végül idén sem került sor. 

Amúgy nem csoda, hogy az Oppenheimer szereplői folyamatosan szerepelnek, ez vélhetően a 2024-es Oscar-gála előtti promóciós turné. A sztárrendező, valamint a film két szereplője, Murphy és Robert Downey Jr. nemrégiben egy másik, kérdezz-felelek jellegű beszélgetés keretében osztotta meg a közönséggel, mit is gondolnak egymásról valójában.

Christopher Nolan rendezőhöz és Robert Downey Jr. színészhez egy beszélgetés keretében csatlakozott Cillian Murphy is, aki idén kapta meg első Oscar-jelölését Oppenheimer megformálásáért.

A két színész többek között arról beszélt, hogy az ajánlat a filmre tulajdonképpen a semmiből jött, teljesen váratlanul érte őket. Murphy hat filmet készített Nolannel, de nem tudta, hogy a rendező az Oppenheimeren dolgozik.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport