Index Vakbarát Hírportál

Kiderült, ki lesz az új Csupasz pisztoly Frank Drebinje

2024.02.29. 08:53
A nagy sikerű Csupasz pisztoly-filmek legújabb epizódját már 2025 júliusában bemutathatják – közölte a franchise jogaival bíró Paramount. A film főszerepét Leslie Nielsen után Liam Neeson játssza majd.

A Csupasz pisztoly-franchise-t újra beindító mozinak Liam Neeson lesz a főszereplője, aki olyan mozifilmekben csillogtatta meg tehetségét, mint a Schindler listája, Star Wars I. rész – Baljós árnyak, Narnia krónikái és a Batman: Kezdődik.

A sorozat háttértörténetét megmutató film producerei között ott van Seth McFarlane (Family Guy) és Erica Huggins, akik legutóbb a Ted sorozatváltozatán dolgoztak együtt – írja a Variety .

A filmnek egyelőre még nem adtak címet. A rendezője Akiva Schaffer lesz, aki a Lonely Island-dalok és a fiktív popduóról szóló, a Popsztár: Soha ne állj le című film írója. A forgatókönyvet a Chip és Dale: A Csipet Csapat két írója, Dan Gregor és Doug Mand jegyzi.

Az 1988-ban bemutatott Csupasz pisztoly főszerepében Leslie Nielsen, Priscilla Presley, George Kennedy és O. J. Simpson játszott. A gegekben gazdag sorozat alapötletét a Nagyon különleges ügyosztályból merítették, ahol Drebin hadnagy és egyes karakterek már láthatóak voltak.