Index Vakbarát Hírportál

Kevin Costner visszatérne a Yellowstone-ba, de feltételekhez kötötte a munkát

2024.06.20. 07:55 Módosítva: 2024.06.20. 09:09

Zajlik a Netflixen futó neo-western, a Yellowstone utolsó évadának forgatása, igaz, a korábbi részek sztárja, Kevin Costner nélkül. A színész hajlandó lenne John Duttonként visszatérni a műsorba, de kizárólag megfelelő körülmények között.

Kevin Costner jelenleg a hamarosan megjelenő Horizont című filmjét népszerűsíti, mégis azt hangoztatja, hogy szívesen visszatérne a Yellowstone ötödik évadának második felére. Mint mondja, nagyon szereti a sorozatot, és esélyesnek tartja, hogy újra a produkcióban dolgozzon − írta a Variety.

A széria ötödik évadát két részre osztották. Az első nyolc epizód 2022 őszén kerültek adásba. Az utolsó hat részt már forgatják, ezeket idén novemberben kezdik sugározni. 

Szeretném, ha meg tudnám csinálni, de nem sikerült. Azt hittem, hét évad lesz, de most ötnél tartunk

 − nyilatkozta korábban Costner az Entertainment Tonightnak a visszatérésről. 

Bezavart a felosztás

Sokan találgatják Kevin Costner kilépésének okát. A színész májusban a GQ magazinnak elmondta, hogy távollétét a felosztott struktúra indokolta. Állítólag részt vett volna az ötödik évadban is, ám annak két részre szakítása bezavart a Horizont-projektbe. 

Kevin Costner szerint az évad második felének forgatókönyvei soha nem érkeztek meg hozzá, mivel közeledett a Horizonttal kapcsolatos munka kezdő dátuma. A Yellowstone forgatókönyve olyan sokáig nem jutott el Costnerhez, hogy már csak egy hete maradt befejezni a sorozat forgatását, mielőtt belekezdett volna a másik projektbe.

A színész szerint valaki felvette az ötletet, hogy csak egy hetet szeretne dolgozni. Costner csalódott, hogy sem a Paramount, sem a 101 Studio nem kelt a védelmére, és mondta, a színész valójában további három évadot akart csinálni.

A Paramount Network májusban jelentette be, hogy a Yellowstone utolsó epizódjainak forgatása már folyamatban van. A gyártásnak tavaly kellett volna befejeződnie, de a hollywoodi sztrájkok miatt elhalasztották a produkciót.

Kevin Costner egyébként már tavaly azt állította, hogy a gyártó 12 millió dollárral (mintegy 4,3 milliárd forinttal) tartozik neki a Yellowstone című sorozat ötödik évadának akkor még le nem forgatott második feléért.

Kicsit kiábrándító, hogy ez az első számú sorozat a televízióban, és én nem veszek részt benne

− fogalmazott a színész.