Index Vakbarát Hírportál

Spinoffsorozatot kap a Reacher

2024.10.02. 06:26
A Reacher spinoff Maria Sten főszereplésével sorozatmegrendelést kapott a Prime Videótól. Bár a megjelenési dátumot még nem hozták nyilvánosságra, a sorozatot több mint 240 országban és területen kizárólag a Prime Videón fogják streamelni.

A Prime Video Reacher univerzuma egy Maria Sten főszereplésével készülő spinoffsorozat megrendelésével bővül.

A „The Untitled Neagley Project”, ahogy a sorozatot a sajtóközleményben nevezik, a Sten által alakított Frances Neagley-re, a Jack Reacher köréhez tartozó magánnyomozóra összpontosít.

Amikor megtudja, hogy egy szeretett barátja a múltjából egy gyanús balesetben meghalt, pokolian elszánt igazságszolgáltatásba kezd. Mindent felhasználva, amit Jack Reachertől és a 110-es Különleges Nyomozó tagjaként eltöltött idejéből tanult, Neagley veszélyes küldetésbe kezd, hogy leleplezzen egy fenyegető gonoszt

– olvasható a sorozat szinopszisában.

A Reacher sorozat alkotója, Nick Santora a „Law & Order” írójával, Nicholas Woottonnal közösen fejlesztette ki a spinoffot, ők ketten lesznek a sorozat vezetői és executive producerei. A sorozat producere az Amazon MGM Studios, a Skydance Television és a CBS Studios. Bár a megjelenési dátumot még nem hozták nyilvánosságra, a sorozatot több mint 240 országban és területen kizárólag a Prime Videón fogják streamelni.

Az Alan Ritchson főszereplésével készült „Reacher” Lee Child „Jack Reacher” című könyvsorozatán alapul, és a Prime Video egyik legsikeresebb sorozatává vált. Jelenleg a 3. évad fejlesztése folyik.

Santora és Wootton mellett Child, Don Granger és Lisa Kussner, valamint David Ellison, Dana Goldberg és Matt Thunell a Skydance Television producerei. A Skydance részéről Carolyn Harris, Kenny Madrid és Niko Fernandez felügyeli a projektet.

Stent a CAA, a Brillstein Entertainment Partners, a The Initiative Group és a Granderson Des Rochers képviseli – írja a Variety.