Index Vakbarát Hírportál

Rob Zombie-t lecserélik a Halloween 3-ban

2009.08.31. 12:03 Módosítva: 2009.08.31. 14:12
  • A Rambo ötödik részét a Nu Image/Millenium Films hivatalosan is bejelentette: Sylvester Stallone visszatér a főszerepre, és valószínűleg ő is rendezi. Ez a cég készítette az előzőt is, ami 42 millió dollárt hozott Amerikában és további 113 milliót a nemzetközi piacon. Ezúttal Rambónak drogbárókon és emberrablókon kell keresztülverekednie magát, mivel új megbízása szerint egy amerikai-mexikói határon elrabolt fiatal lányt szabadít ki. A forgatás tavasszal indulhat. Nem tudni, ki lesz még benne, de az év elején a The Sun azt írta, hogy Stallone felajánlotta a főgonosz szerepét Mickey Rourkenak is. (via movieweb)
  • A Bad Boys 3 forgatókönyvére Peter Craig-et, a nagyszerű Cowboy Bebop mozifilm íróját kérte fel a Columbia stúdió. Remélik, hogy Will Smith ismét visszatér a főszerepre. Szeretnék, hogy Michael Bay legyen a rendezője is: tavaly az MTV Movie Awardson mindketten lelkesen beszéltek az ötletről. De ha a Transformers 3-at mégis ő rendezné, akkor 2013-ban kezdheti legelőször. (via comingsoon)
  • Jön a Halloween harmadik része, amit a Weinstein Company már 3D-ben képzel el. A folytatás 2010 nyarán kerülne a mozikba, Rob Zombie helyett azonban más rendezőt keresnek. (via comingsoon)
  • Az egyre kopaszodóbb, de ugyanolyan méla arcú Nicolas Cage leszerződött a Drive Angry 3D-s bosszú akciófilmre. Az alkotást Patrick Lussier (Véres Valentin 3D) rendezi. A sztori középpontjában egy bosszúszomjas fickó áll (ő lesz Cage): lánya gyilkosát üldözi autóval, aki mellesleg a kisgyerekét is fogva tartja. A vendetta egyre véresebbé válik. (via heat vision)