A verseny nulladik napja – koccintás
A Bocuse d’Or-versenyek nulladik napján hagyomány, hogy a csapatok technikai eligazítása után mindenki találkozik egy koccintásra. A gasztronómia Formula–1-ének számító versenysorozat budapesti Európa-döntőjén kérdeztük meg a magyar csapatot, milyen érzésekkel érkeztek a pezsgőzésre. Kattintson a videóra, ahol Dalnoki Bence versenyző és Széll Tamás coach beszél a pillanatról, ami a vihar előtti csend.
Ilyenkor nyilván mindenki meg van illetődve, és fókuszált. Mindenkiben ilyenkor már ott van a gyomorideg. Szerintem a legkritikusabb pillanat az a két óra a verseny előtt.
– mondja Széll Tamás, aki maga még versenyzőként 2016-ban megnyert az európai döntőt.
Az Index folyamatosan beszámol a versenyről, amelyet ezen az oldalon követhet. Szurkoljunk együtt a magyar csapatnak a helyszínen és az online közvetítésen is!