Index Vakbarát Hírportál

Vér, veríték és könnyek a curryevő versenyen

2011. október 5., szerda 20:50

Mentőt kellett hívni egy edinburgh-i étterembe, ahol curryevő versenyt rendeztek, írja a brit Telegraph. Néhányan a földön fetrengtek kínjukban, de volt, aki hányt és elájult a megmérettetésen.

Az egyik résztvevő olyan rosszul lett a Kismot Killer fantázianevű keveréktől, hogy néhány óra alatt kétszer is kórházba kellett vinni.

A mentőszolgálatnak több száz fontjába került a szombati extramunka, ezért arra kérték az étterem vezetését, legközelebb finomítsanak a verseny szabályain.

Abdul Ali, az étterem tulajdonosa utólag beismerte, hogy lehettek volna kicsit enyhébbek a fogások, de hozzátette, a bevételt jótékony célra fordítják, és így jóval több pénzhez juthat egy gyermekeket segítő alapítvány.

Elmondta, hogy eredetileg húszan neveztek be, de tízen visszaléptek, amikor meglátták izzadó, görcsösen vonagló társaikat.

A Kismot Killer már korábban is kifogott két vendégen: az egyikőjük orra vérezni kezdett, egy idősebb férfi pedig kórházban kötött ki.

A Kutatók Éjszakáján mi is teszteltük a Gödöllői Egyetem kertészetének leggyilkosabb paprikáit. Ha kíváncsi a videóra, itt megtalálja>>>

Rovatok