Index Vakbarát Hírportál

Ezek most Magyarország legjobb kutyás helyei

2018. november 13., kedd 10:04

Idén is díjat kaptak Magyarország legjobb kutyás vendéglátó- és szálláshelyei, illetve vállalkozásai. Az Év kutyabarát helye kampányt 2014-ben szervezte meg először a Kutyabarát.hu, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy itthon is egyre több gazdi szeretne a kedvence társaságában élvezni bizonyos szolgáltatásokat.

A kutyás díjkiosztó indulása óta mostanra megkétszereződött a kampányban résztvevők száma, így 2018-ban rekordszámú nevezés, 135 kutyabarát szolgáltatás vett részt a versenyben. Idén 11 kategóriában összesen 40 díjat osztottak ki, a szavazatok száma pedig meghaladta a 27 ezret, közölték kedden a szervezők.

"Büszkék vagyunk az összes helyre, aki részt vett az Év Kutyabarát Helye 2018 kampányban, mert ezzel egyértelműen a kutyabarátság mellé álltak. Ez fontos, mert a kutyabarátság csakis a hozzáálláson múlik, semmi különösebb nem kell ahhoz, hogy valaki kutyabaráttá váljon, természetesen a hatályos szabályok betartása mellett" – mondta Sziládi-Kovács Tibor, a Kutyabarát.hu alapítója.

2018-ban ezek lettek az Év Kutyabarát Helyei:

Bolt/Üzlet kategória

Üzletközpont kategória

Cukrászda kategória

Romkocsma/borbár/pub kategória

Vidéki kávézó kategória

Vidéki étterem kategória

Budapesti kávézó kategória

Budapesti étterem kategória

Panzió/vendégház kategória

Szálloda kategória

Munkahely kategória

A kutyás parkokat a versenyben nem díjazták, az Index azonban épp májusban kiáltotta ki Budapest legjobbjának a Városliget kutyás parkját, a legnépszerűbb magyar kutyanevekről pedig ebben a cikkünkben írtunk.

Rovatok