Index Vakbarát Hírportál

Jobban figyeljenek a felnőttek a gyerekekre!

2018. november 20., kedd 12:42

Én úgy gondolom, hogy jobb lenne, ha úgy vennék el a számítógépet, hogy kitalálnának valami jobbat utána, valami izgalmasabbat, ami nem a Monopoly társasjáték! :) Úgy vegyék el a számítógépet vagy az okostelefont, hogy a gyerekek számára izgalmas dolgot találnak ki helyette!

Szerintem nem kell mindig zsarolni, jó lenne, ha először azt mondanák lécci, és ha ez nem sikerül, azt csinálnak amit akarnak, csak legalább próbálják meg!

Ne mondják mindig azt, hogy a szorgalmit meg kell csinálni. :) Mert nem kell mindig megcsinálni! 

Szerintem jobb lenne, ha a gyerekek véleménye is számítana.

Szeretnénk, ha adnának zsebpénzt, persze biztosan vannak, akik kapnak, de én nem sokszor kapok. Olvassanak nekünk attól függetlenül, hogy nagyok vagyunk! Többször vigyenek Burger Kingbe. Csak vicceltem. :) Örülnénk, ha mi is beleszólhatnánk abba, hogy mi az étel. Jobb lenne, ha nem mondanák azt, hogy előbb olvasd el, aztán nézheted a filmet. Ne nevessék ki a kedvenc youtubereinket, hogy „Jaj, de csúnya a pólója!”, „Jaj, ez kopasz!”, stb.

A cikk szerzője ötödikes általános iskolás.  November 20. a gyermekjogok világnapja. Ez az írás az UNICEF  Gyerekhang kampányának részeként született az Index kezdeményezésére.

Rovatok