Index Vakbarát Hírportál

Prince halhatatlan lesz

2004. február 25., szerda 16:26

Prince-t beiktatják a rock and roll halhatatlanjai közé, de közben koncertkörutat indít és megjelenteti új albumát - jelentette be a zenész a Los Angeles-i sajtótájékoztatóján.

Prince március 29-én, a város Staples Centerében indítja el háromhónapos, 26 állomásból álló amerikai turnéját. A jegyeket 50-75 dollár közötti áron kezdik árusítani a koncertekre.

A jövő hónapban dobja piacra Musicology című új albumát. Az NPG Music Club honlapján dalonként 99 centért tölthetőek le a számok. Prince kísérőzenekarának a New Power Generationnek a tagjai: John Blackwell (dob), Greg Boyer (harsona), Candy Dulfer (szaxofon), Maceo Parker (szaxofon), Chance Howard (trombita), Renato Neto (billentyűs hangszerek), RAD (billentyűs-énekes) és Rhonda Smith (basszusgitár).

A 45 éves Prince-t a koncertkörutat megelőzően beiktatják a rock and roll halhatatlanjainak sorába is március 16-án, New Yorkban. A ceremónián mindegyik idei jelöltet más-más művész vezeti be a Hírességek Csarnokába, Prince-t Alicia Keys és az OutKast hip-hop duó.

Rovatok