Index Vakbarát Hírportál

Csényi Kati a Viasat3 új programigazgatója

2009. december 17., csütörtök 17:03 | aznap frissítve

Csényi Kati megjelenésével több saját gyártású műsort is készít a Viasat3, hogy közelebb kerüljön a Tv2-höz és az RTL-hez.

Csényi Kati lett a Viasat3 új programigazgatója. A szakember eddig a csatorna saját gyártású műsorainak (Mesterszakács, Szeretem a testem) kreatív producereként dolgozott a csatornánál, azt megelőzően olyan produkciók főszerkesztője volt, mint például a Megasztár. Csényi felel ezentúl  Viasat3 és a tv teljes programstruktúrájának összeállításáért, a saját gyártású és a vásárolt tartalmakért.

A csatorna hosszabb ideje keresett programigazgatót, miután távozott Hámori Barbara. A programstruktúra kialakítását az átmeneti időszakban Londonból irányították.

Az új programigazgató kinevezésével a Viasat3 tulajdonosa, a svéd MTG jelentősen növelni akarja a magyarországi, saját gyártású műsorokra fordított költségeket. Jövőre többek között új évaddal folytatódik a a Szeretem a testem, de tavasszal több új formátummal is jelentkezik a Viasat3.

A cégcsoport a gazdasági válság miatt óvatosabb országos kereskedelmi tévékkel szemben jövőre nagyobb költségvetésből gazdálkodhat, így jelentős nézettségnövekedést remél.

Rovatok