Index Vakbarát Hírportál

A yorki hercegnő tévéműsort vezetne Amerikában

2010. április 21., szerda 14:45

Sarah Ferguson imádja az amerikaiakat, mivel adtak neki még egy esélyt, nem úgy mint az angolok, akik nem tudták megbocsátani, hogy elvált Erzsébet királynő fiától, András hercegtől. A hercegnő most valóságshow-t készítene.

Sarah Ferguson yorki hercegnő bejelentette, hogy saját televíziós műsort akar vezetni Amerikában.

A Fergie-ként emlegetett hercegnő korábban már betársult házigazdaként az ABC tévécsatorna The View című műsorába és a CNN-en is szerepelt Larry King oldalán, az NBC Today című programja pedig különleges tudósítóként számít rá.

Most azonban egy olyan műsoron töri a fejét, amelyben az amerikai utcákat járja - mondta el egy promóciós teadélután keretében, amelyen Az ifjú Viktória királynő című film producereként a történelmi dráma Blu-ray- és DVD-megjelenésének csinált hírverést.

"A műsor arról szólna, hogy bejárom Amerikát. Ki akarok menni és megnézni, mi a helyzet, aztán a közönség próbára tehet" - fejtette ki a hercegnő, aki élete megmentőiként tekint az amerikaiakra. Mint emlékeztetett: amikor 1996-ban elvált Erzsébet királynő fiától, András hercegtől, a britek eltaszították, Amerikában azonban tárt karokkal fogadták, és adtak neki még egy esélyt.

"Olyan rettenetes sajtóm volt, hogy azt nehéz volt túlélni. Nincs házam, de itt élek. Én vagyok az első számú rajongó, szeretem az amerikaiakat" - mondta.

További produceri munkáiról szólva elmesélte, hogy egy Viktória királynő férjéről, Albert hercegről szóló filmen gondolkodik és televíziós sorozatot is szeretne az uralkodói pár kilenc gyermekéről. Egyúttal mindenkit arra kért, ne nyúlják le az említett ötleteit.

Rovatok