Index Vakbarát Hírportál

Jáksó feltalálta a Facebookot a Class FM-nek

2010. szeptember 21., kedd 12:25

Jáksó László, a Press & Belt Produkciós Iroda alkalmazottjaként közösségi oldalt fejlesztett az országos kereskedelmi rádiónak, ahol dolgozik.

Megújult és egyben közösségi oldallá alakult át a Class FM honlapja hétfőn.

Az új oldalon továbbra is megtalálható a megszokott tartalmak az aktuális hírekkel, időjárás-előrejelzéssel és egyéb témákkal. Ezen felül interaktívabbá is vált a rádió honlapja, mivel a felhasználók egyebek mellett képeket tölthetnek fel, vagy akár más oldalakról átvett érdekesnek vélt tartalmakat közzétehetnek.

Az új közösségi portált a rádió műsorvezetője, Jáksó László készítette és üzemelteti. Jáksó eredeti szakmája egyébként programozó.

„A közösségi oldalak mostanában nagyon pörögnek, és bonyolultságuk ellenére is rendkívül népszerűek. Ezen felbuzdulva gondoltunk egy nagyot a Class FM-mel: mi lenne ha a rádiónak készítenénk saját közösségi oldalt? A felkérésre örömmel mondtam igent, így született meg a Classfm.hu, ahol minden látogatónak saját fala van. Emellett pedig több információs fal áll rendelkezésére, ilyen például a zenefal. Az oldal látogatója minden információt megtalál az éppen hallható dalról, sőt még szavazhat is rá” – mondta el Jáksó László.

Rovatok